Remiums marknadsbrev

Rem invest

Klicka på länken nedan för att ta del av Remiums marknadsbrev och det populära analysutskicket Daily.

Daily är en produkt ifrån Remium Analys och är skapad för Remiums instiutionella kunder. Genom Remiums marknadsbrev kan även övriga få åtkomst till ett fåtal utskick av Daily per månad. 

Anmälan

Introduce

Introduce

Introduce.se erbjuder heltäckande finansiell information kring mindre och medelstora noterade eller listade bolag i Sverige. 

www.introduce.se

Rekrytering


Vi tror på människan. Därför väger personlighet lika tungt som formella meriter. Genom att vi är ett relativt litet företag behöver vi människor med stark drivkraft som inte är rädda för att tidigt ta stor plats. Vi söker framför allt människor med rätt attityd och ett stort intresse för aktier.

Om du är självständing, initiativrik, gillar högt tempo och rak kommunikation samt är van vid att få saker och ting gjorda passar du definivt hos oss.


Introduce.se

På plattformen Introduce.se letar vi ständigt intresserade studenter som tycker om aktier och kan hjälpa till att underhålla plattformen. Vi har god erfarenhet av studenter som söker ett deltidsarbete och som vill utvecklas inom en spännande nisch.  

Vi välkomnar därmed alltid spontana ansökningar, maila CV och personligt brev till info@introduce.se 

För mer information om vad vi tror du är för typ av person så hänvisar vi till en av våra tidigare annonserade tjänster här.


 
Är du intresserad av att arbeta hos våra andra avdelningar?

Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till: rekrytering@remium.com 

KAPITALFÖRVALTNING

Via vår kapitalförvaltning kan du få hjälp att spara i aktier, fonder och andra värdepapper.   

Till Kapitalförvaltningen >>

REMIUM SPARBÖSSAN

Ta del av våra aktuella räntor för Sparkonton

Remium Sparbössan ->