Nyckeltalskompassen

Jämför och sortera nyckeltal för samtliga bolag på Introduce.se

Gå till nyckeltalskompassen

Klicka på knappen och låt oss slumpvis introducera dig till ett spännande bolag:

Lönsamma småbolag med EV/EBIT under 10 och P/S under 1

10:14 / 30 maj 2012


Varje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium AB.

Denna vecka har vi screenat fram bolag som handlas till EV/EBIT om max 10,5, P/S under 1 samt en förväntad avkastning på det egna kapitalet på minst 10,1% för 2012e. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

småbolag_introduce

Video

Intervju med VD på Lagercrantz

Prenumerera

Du kan enkelt välja vad du vill prenumerera på för respektive bolag för att få exempelvis tekniska analyser, artiklar och pressmeddelanden direkt via e-post eller RSS.

 Prenumeration via e-post

 Prenumeration via RSS