Inbjudan till Remium Kapitalmarknadsdag 27 november 2017

11:14 / 3 oktober 2017 Övrig artikel



VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG

Måndag 27 november 2017
Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23

Stockholm

Ta tillfället i akt att lyssna på befattningshavare från sex mycket intressanta bolag i olika branscher som presenterar sin verksamhet och vision. Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats. Kapitalmarknadsdagen är kostnadsfri.

Anmalan


PROGRAM


 

09.00 - 10.00 Dedicare - Stig Engcrantz, f.d. VD
Dedicare är en av de ledande aktörerna i Norden inom nischen vårdbemanning. Bolaget etablerades 1996 och har idag kontor i både Sverige och Norge. Dedicare hyr ut läkare, sjuksköterskor, socionomer och pedagoger.  Området Norden upplever en brist på vårdpersonal, något som förväntas bestå till 2025 för såväl offentliga som privata aktörer. En personalbrist som i kombination med en allt mer åldrande befolkning i de nordiska regionerna driver marknaden inom vårdbemanning. 


10.00 - 11.00 Nordic Waterproofing - Martin Ellis, VD
Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Vi når våra kunder genom välkända varumärken, som AL-Katot, Hetag Tagmaterialer, Kerabit, KerabitPro, Mataki, Nortett, Phønix Tag Materialer, SealEco och Trebolit. 


11.00 - 12.00 Swedol - Clein Johansson Ullenvik, VD
Swedols verksamhet bygger på ett butikskoncept där man tillhandahåller ett brett järnhandelsutbud till framförallt professionella kunder. Bolaget säljer produkter från såväl välkända leverantörer som under egna varumärken. Försäljningen sker huvudsakligen genom butik, men även genom egen e-handel och ÅF. 


 12:00 - 13:00 LUNCH


13.00 - 14.00 DistIT - Siamak Alian, VD
DistIT affärsidé är att förvärva, äga och utveckla nischdistributörer inom IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och datakommunikation i Baltikum och Norden. Bolaget består i dagsläget av fyra affärsdrivande dotterbolag


14.00 - 15.00 Alcadon - Pierre Fors, VD
Alcadon Groups affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter och system för data- och telekommunikation i Norden där Sverige och Norge idag är primära marknader. Bolag inom Alcadon Group levererar produkter inom B2B-området. Hög produktkunskap, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser samt god service och support är centrala ledord.


15.00 - 16.00 Nuevolution - Henrik Simonsen, CFO
Nuevolution är ett skandinaviskt bioteknikföretag inom preklinisk utveckling av småmolekylära läkemedelskandidater. Företaget utvecklar en forskningsplattform och prekliniska program i samarbete med läkemedels- och bioteknikföretag. Nuevolutions forskningsprogram fokuserar på inflammation, onkologi och immunonkologi.


Anmalan


Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt. 

Varmt välkomna!