Shortcut Media Group - Lunchpresentation 22/5

14:10 / 17 maj 2017 Övrig artikel


Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Shortcut Media Group

Shortcut Media Group är en mediekoncern beståendes av sex rörelsedrivande bolag och är marknadsledande i Sverige inom filmproduktion i kortformat; t.ex. reklam- och företagsfilm, trailers, animerad film samt relaterade digitala tjänster. Bolaget har ett tydligt tillväxtfokus dels genom organisk tillväxt, dels genom en aktiv förvärvsstrategi för att komplettera och stärka den befintliga verksamheten. Under 2016 uppvisade Shortcut en omsättningstillväxt om 229% samt en rörelsemarginal på 9%.

  • VD Anders Brinck
  • Måndagen den 22 maj 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

Presentationen är fullbokad.

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.