Diös hyr ut lokal till Videoteket i Sundsvall

12:15 / 7 december 2017 Diös Pressmeddelande

Diös hyr ut vakant lokal till Videoteket mitt i centrala Sundsvall. Adressen är Kyrkogatan 21 och tillträde sker redan innan jul. 

Videoteket i Sundsvall har funnits sedan 1981 och ägs sedan i april av Lars Fenell och Peter Fundin. Från starten har Videoteket försett Sundsvallsborna med hyrfilmer och snacks. Sedan några år är utbudet breddat med försäljning av filmer, lösgodis och övrigt snacks. Utveckling med fler koncept kan komma att bli aktuellt längre fram.

- Det känns bra att kunna erbjuda Videoteket nytt centralt läge i Sundsvall med inflyttning redan innan jul. I fastigheten finns också möjlighet att erbjuda ytterligare lokalyta för utveckling av Videotekets verksamhet. Nya mötesplatser som bidrar till ökade flöden i centrum är del av vår strategi kring stadsutveckling, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Vi har haft en bra dialog med Diös och lokalen passar perfekt för att kunna utveckla våra koncept. Den möjliggör också framtida satsningar framförallt för en yngre målgrupp. Det är viktigt att satsa på ungdomar, säger Lars Fenell, vd och ägare, Videoteket Sundsvall.

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall 
Telefon: 010-470 96 57 
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Lars Fenell, vd och ägare, Videoteket Sundsvall 
Telefon 073-349 88 82 
E-post: lars.fenell@ballongpalatset.se

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.