Transiro åker på turné i Indonesien

11:34 / 23 november 2017 Transiro Pressmeddelande

I samband med Swedish Urban Transport & Smart City Roadshow to Indonesia den 28-30 november som anordnas av Business Sweden, beger sig Transiro ut på turné i Indonesien. Bolaget kommer att besöka städerna Jakarta, Badung och Makassar för att träffa stadstjänstemän och andra viktiga intressenter.

Fokus för turnén är på att visa hur svenska företag kan bidra med lösningar till de urbana transportrelaterade problem som flera indonesiska städer står inför. Turnén innebär en möjlighet för Transiro att vidga sitt kontaktnät och presentera sina lösningar för viktiga beslutsfattare i Indonesien.

Transiros VD Tobias Beckman, kommer bland annat presentera pilotprojektet som bolaget i samverkan med Jakarta Stad genomför i syfte att effektivisera stadens samtliga bussterminaler. Detta för att skapa intresse för att införa denna lösning även i Badung och Makassar.

"Vi ser denna turné som en ypperligt tillfälle att introduceras för stora aktörer inom transport och knyta värdefulla kontakter med det indonesiska näringslivet. Bandungs och Makassars provinser har tillsammans ca 30 bussterminaler som vi hoppas kommer vara intresserade utav våra lösningar efter vi presenterat pilotprojektet på turnén.", säger Transiros VD Tobias Beckman.

I Indonesien finns ca 125 bussterminaler och bolaget har idag samtal med samtliga 23 i Jakarta. På Transiro är man hoppfull att kunna öka antalet potentiella kunder för denna lösning.

Om Transiro

Transiro utvecklar molnbaserade produkter som hjälper företag inom transport att stärka sina affärskritiska processer. Genom att visualisera och hantera fordon på ett mer effektivt sätt sparar Transiros kunder tid, resurser och miljö. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter transportföretagens behov av flera olika system. Med teknik i framkant och ständig innovation levererar Transiro morgondagens transportlösningar - idag. Mer information om bolaget finns på www.transiro.com

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.