Storkund lägger tilläggsbeställning hos Transiro

10:09 / 27 december 2017 Transiro Pressmeddelande

En av Transiros storkunder gör nu en beställning för att vidareutveckla sina befintliga produkter. Beställningen görs i form av en samlad mängd konsulttimmar med initialt ordervärde på ca 330 000 kr.

Transiro erbjuder molnbaserade produkter till transportbranschen med en abonnemangsbaserad affärsmodell. Från större kunder finns det även ofta en efterfrågan av vidare anpassning av produkterna efter kundspecifika behov med nya funktioner och tillägg. Transiros möter denna efterfrågan genom dedikerad utveckling på konsultbasis, med timvis betalning. Detta gör att man kan erbjuda färdiga produkter till en stor del av marknaden, samtidigt som man kan möta behovet av större och mer unika lösningar från större aktörer.

 "Det känns bra att vi fortsätter hålla hög nivå i vårt arbete. Att existerande kunder väljer att utveckla våra samarbeten visar prov på stort förtroende.", säger Tobias Beckman, VD för Transiro.

Om Transiro

Transiro utvecklar molnbaserade produkter som hjälper företag inom transport att stärka sina affärskritiska processer. Genom att visualisera och hantera fordon på ett mer effektivt sätt sparar Transiros kunder tid, resurser och miljö. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter transportföretagens behov av flera olika system. Med teknik i framkant och ständig innovation levererar Transiro morgondagens transportlösningar - idag. Mer information om bolaget finns på www.transiro.com

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.