Uniflex expanderar - startar nytt kontor i Värnamo

08:23 / 25 augusti 2017 Uniflex Pressmeddelande

Idag öppnar Uniflex Bemanning ett nytt kontor i Värnamo.  

"Vi ser ett stort behov av bemanning och rekrytering i Värnamo och övriga GGVV -regionen. För att tillgodose denna efterfrågan utökar vi vår verksamhet med ett nytt kontor i Värnamo.", säger Jonas Nilsson, Marknadsområdeschef  på Uniflex  

"Vårt kontor ligger på andra våningen på Malmövägen 14 i Värnamo. Under första året räknar vi med att anställa 50 personer", säger Sara Ruuth som kommer att vara Affärsområdeschef i Värnamo. Hon fortsätter "Vi har redan några kunder och jag ser fram emot att få hjälpa fler företag i regionen med både bemanning och rekrytering av den kompetens de behöver".  

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.  

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.