UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lågt P/E, hög direktavkastning 2011e v. 32

09:33 / 10 augusti 2011 Article

Varje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analyiker på Remium AB.

Denna vecka har vi screenat fram bolag  som har ett P/E-tal lägre än 12,1 och som samtidigt i år har delat ut pengar till den grad att direktavkastningen överstiger 3,0 %. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

pe_tal_direktavkastning