UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Kentima - Lunchpresentation 22/5

13:59 / 21 maj 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Kentima

Kentima utvecklar tekniskt avancerade produkter för övervakning och visualisering, avsedda för främst automations- och säkerhetsmarknaden. Genom samarbeten med välkända exportföretag finns bolagets produkter installerade hos slutkunder runt om i hela världen, där några av världens största gruvor och internationella flygplatser kan nämnas som exempel.

  • VD Kent Nilsson
  • Torsdag 22 maj
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.