UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Boule Diagnostics - Lunchpresentation 4/11

10:56 / 13 oktober 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Boule Diagnostics

Boule Diagnostics är en internationell koncern, med dotterbolag i Sverige, USA och Kina, vars produkter säljs i  fler än 100 länder. Kärnverksamheten utgörs av avancerade system för bloddiagnostik och innefattar såväl instrument som förbrukningsvaror för automatisk blodcellräkning.

Presentation av delårsrapporten för Q3 som släpps samma dag.

  • VD Ernst Westman
  • Onsdagen den 4 november 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.