UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Inbjudan Remium Kapitalmarknadsdag i Växjö 11/11

14:53 / 27 oktober 2015 Article

VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG I VÄXJÖ

Onsdag 11 november 2015
Elite Stadshotell
Kungsgatan 6
Växjö

Remium introduce.se aktieanalys


Vid Remiums första kapitalmarknadsdag i Småland får du tillfälle att stifta bekantskap med några av regionens hetaste börsbolag. Under dagen presenterar bolagen sin verksamhet, visioner och mål för kommande år. Analytiker från Remium vägleder oss under dagen.

PROGRAM


13:00 - 13:20 Välkomna!


Maxkompetens

13:20 - 14:00 Remium börsintroducerar - Maxkompetens 

Ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering, grundat i Växjö, ska nu introduceras på börsen. Bli bland de första att ta del av börsintroduktionen!


14:00 - 14:40 Railcare - Daniel Öholm, VD

Railcare har en historik stark tillväxt bakom sig, med en positiv resa på börsen. Bolaget är specialiserade på järnvägsunderhåll i främst Skandinavien och Storbritannien och eftersträvar att vara ledande vad gäller innovativa lösningar för järnvägsbranschen.


14:40 - 15:20 Electra Gruppen - Anneli SjöstedtVD

Börsnoterade Kalmarbolaget Electra Gruppen driver butikskedjor inom hemelektronik och telekomprodukter. Bolaget utvecklar och driver koncept för fristående entreprenörer så som Digitalbutikerna, Audio Video och RingUp.15:20 - 15:30 Kaffepaus


15:30 - 16:10 Fortnox - Sara Arildsson, VD

Växjöbaserade Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Bolaget har vuxit kraftigt de senaste åren och har idag ca 130 anställda med sitt huvudkontor i Växjö.


16:10 - 16:50 HMS Networks - Gunnar Högberg, CFO

HMS Network, ett börsnoterat bolag med säte i Halmstad, levererar produkter inom området kommunikationsteknologi för industrin. Bolaget har haft en stark tillväxt de senaste tio åren och finns idag representerat i ett femtiotal länder.


16:50 - 17:30 Lagercrantz - Bengt Lejdström, CFO

Lagercrantz är en teknikkoncern med verksamhet i sju länder i Europa, Kina och USA. Koncernen har omkring 1 200 anställda och omsätter ca 3 miljarder kronor. Bolaget har som mål att ha en resultattillväxt om 15% per år.


17:30 -           Mingel

Vi bjuder på lättare förtäring och dryck. Passa på att träffa företagsledarna och knyt nya kontakter.


Varmt välkomna!

Vänligen anmäl dig senast 6 november till mikael.pallinder@remium.com eller sebastian.villalobos@remium.com