UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Inbjudan till Remiums kapitalmarknadsdag 25 november

14:24 / 13 oktober 2015 Article

VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG

Onsdag 25 november 2015
Nalen, konferenslokal Stacken (i
ngång från David Bagares Gata)
Stockholm  

Remium introduce.se aktieanalys


Ta tillfället i akt att lyssna på befattningshavare från åtta mycket intressanta bolag i olika sektorer som presenterar sin verksamhet och vision.Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan senast 19 november. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats.


remium_anmälan 


PROGRAM


Greater Than introduce.se aktieanalys

09:00 - 09:45 GREATER THAN LISELOTT JOHANSSON, VD 

Greater Than är ett teknik- och marknadsbolag, verksamt inom området ”Connected Car”. Bolaget är världsledande på att mäta och förstå bilkörning med en kärnteknologi som ger varje förare ett digitalt DNA. Bolaget säljer idag produkten Enerfy Driving på den svenska marknaden, ett tjänstepaket för den moderna bilisten. Bolaget planerar lansera nästa tilläggstjänst på Enerfy under Q1 2016 – ”den smarta bilförsäkringen”.


09:45 - 10:30 SWEDOL  CLEIN JOHANSSON ULLENVIK, VD 

Swedols verksamhet bygger på ett butikskoncept där man tillhandahåller ett brett järnhandelsutbud till framförallt professionella kunder. Bolaget säljer sina produkter från såväl välkända leverantörer som under eget varumärke. Butikerna står för den största delen av omsättningen men även postorder och en webbshop är ytterligare försäljningskanaler.


10:30 - 11:15 ITAB SHOP CONCEPT  ULF ROSTEDT, VD

ITAB levererar kompletta butiksinredningar till dagligvaru- och fackhandeln. Bolaget arbetar internationellt och har idag i princip hela Europa som sitt arbetsfält. Kunderna utgörs av större butikskedjor där såväl nationella som internationella fackhandels- och livsmedelskedjor finns representerade.


11:15 - 12:00 ENZYMATICA  FREDRIK LINDBERG, VD

Enzymatica är ett svenskt life science-bolag med målsättningen att kommersialisera enzymbaserade produkter mot infektionsrelaterade folksjukdomar på den globala marknaden. Bolagets förkylningsprodukt ColdZyme® Munspray finns tillgänglig på apoteks- och hälsokedjor i Sverige, Norge, Danmark samt i Storbritannien.12:00 - 13:00 LUNCH


13:00 - 13:45 CELLAVISION - MAGNUS BLIXT (CFO) & MARIA MORIN (IR)

CellaVision är ett marknadsledande medicinteknikbolag med verksamhet inom analysområdet hematologi. Bolaget utvecklar och säljer bildanalyssystem för blod och andra kroppsvätskor där analysinstrument automatiserar det tidskrävande arbetet som traditionellt utförs med vanligt mikroskop.


Addnode introduce.se aktieanalys

13:45 - 14:30 ADDNODE GROUP - STAFFAN HANSTORP, VD

Addnode Group är ett IT-bolag som genom sina fyra affärsområden hjälper bolag att effektivisera sina interna processer. Det kan röra sig om allt från att bygga system kring en produktlivscykel till att bygga en avancerad hemsida. Addnode arbetar inom varje affärsområde genom olika varumärken och är aktiva i hela Norden.


IAR Systems introduce.se aktieanalys

14:30 - 15:15 IAR SYSTEMS - STEFAN SKARIN, VD

IAR Systems är världens ledande oberoende leverantör av programvara för programmering av processorer i inbyggda system, främst inom styr- och reglerteknik, medicinteknik,konsumentelektronik och fordonsindustrin. IAR har ett omfattande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande processortillverkare.


15:15 - 16:00 DORO - JÉRÔME ARNAUD, VD

Doro är ett av världens ledande märken för mobiltelefoner och andra telekomprodukter som är enkla att använda. Bolaget utvecklar, marknadsför och säljer telekomprodukter som är särskilt anpassade för det växande antalet seniorer i världen. Produkterna delas in i de två sortimenten Consumer och Care.


Varmt välkomna!

remium_anmälan 

Vänligen anmäl dig senast 19 november. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.