UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bolag på Introduce som växer med minst 25% och avkastar 25% på EK

11:57 / 5 november 2015 Article

Nyckeltal aktierVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium.  

Denna vecka har vi filtrerat fram bolag som växer med minst 25% och samtidigt avkastar minst 25% på eget kapital Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.   

nyckeltal aktier