UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

IT-relaterade lönsamma småbolag med hög tillväxt 2015e

10:30 / 23 december 2015 Article

Nyckeltal aktierMed hjälp av vår Screener gör vi varje vecka listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium.

Denna vecka har vi screenat fram våra bevakade småbolag inom IT-sektorn som både växer med minst 20% och som har en positiv lönsamhet, baserat på Remiums prognoser för helåret 2015. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på vår Screener och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter. 

introduce.se aktieanalys