UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Remium Introduce önskar alla besökare en God Jul & Gott Nytt År!

17:00 / 23 december 2015 Article

introduce.se aktieanalys remium

Vi som jobbar med Introduce.se vill tacka alla våra besökare för detta år och önskar er en God Jul & Gott Nytt År!

Vi summerar 2015 som ett spännande år för småbolagsmarknaden, vilket synliggörs i uppgångar på de två svenska småbolagsindexen OMXSSCPI (OMX Stockholm Small Cap) och First North 25, samtidigt som vi sett flera lyckade börsintroduktioner bland småbolagen under året med god riskaptit bland investerarna.

Vi själva är glada över att ha tagit upp flera nya spännande bolag till bevakning under året, samtidigt som vi har anordnat flera intressanta investerarpresentationer och videointervjuer hos Remium. Vi planerar redan nu inför Q4-perioden så håll utkik efter våra kommande events med just dina intressebolag.

Bakom kulisserna har vi även jobbat vidare med fler förbättringar kring vår webbtjänst. Som exempel vill vi lyfta fram vår nya mobilanpassning av sajten som precis har smyglanserats. Testa själv genom att gå in på www.introduce.se via webbläsaren i din mobila enhet. Några delar återstår att mobilanpassa, bl.a. vår nyckeltalsscreener, samt diverse småfixar, men vi hoppas och tror att tjänsten kommer användas flitigt på era mobiler och surfplattor när ni är på språng, med hjälp av den omgjorda responsiva designen.

Vi vill annars passa på att påminna er om att skicka oss era tankar och funderingar, vilket kan hjälpa oss att höja tjänsten ytterligare. Det kan handla om allt från önskemål på nya medverkande bolag, vårt analysformat, ny funktionalitet på hemsidan, VD-intervjuer, till spännande förslag på nya artiklar. Tack på förhand för er medverkan.

Skriv dina kommentarer här

Ha nu en skön julledighet!

Med vänliga hälsningar  
Introduce.se