UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Medica Clinical Nord - Lunchpresentation 11/3

11:00 / 2 mars 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

medica nord aktieanalys introduce.se

Medica Nord

Medica Clinical Nord (Medica Nord), tidigare Scandinavian Clinical Nutrition, är en nordisk egenvårdskoncern som utvecklar, marknadsför och säljer produkter som avser öka människors livskvalitet och bidra till en bättre vardagshälsa. Medica Nord arbetar med innovation och kvalitet som ledord, såväl i utvecklingen av egna varumärken, som i urvalet av inlicensierade varumärken.

Till bolagets fokusområden hör dokumenterade produkter inom aptitkontroll, kvinnohälsa, mannens hälsa, ledhälsa och hudvård. I produktportföljen återfinns egna ledande varumärken som kosttillskotten L-Argiplex, Aptiless och Nypozin, samt Jabushe. Medica Nord innehar även distributionsrättigheterna för kosttillskotten AstaxinEster-C och Kyolic.

  • VD Jakob Johansson & Styr.ordf. Jim Blomqvist
  • Onsdagen den 11 mars
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.