UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Vitrolife - Rapportpresentation 28/4

13:10 / 17 april 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 

Vitrolife

Vitrolife är verksamt inom medicin- och bioteknik med fokus på odling och lagring av mänskliga celler. Verksamheten fokuserar främst på provrörsbefruktningar. Produkter som erbjuds är exempelvis olika näringslösningar och instrument.

VD Thomas Axelsson presenterar Q1-rapporten som publiceras samma dag.

  • VD Thomas Axelsson
  • Tisdagen den 28 april 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.