UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

2E Group - Lunchpresentation 7/5

13:40 / 6 maj 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

2E Group

Med över 1,8 miljoner gäster per år är 2E Group är en av Skandinaviens ledande underhållningskoncerner med ett brett erbjudande riktat till såväl privatpersoner som företag. Verksamhetens största affärsområde är Live Entertainment som omfattar produktion av teater, musikal, show, konsert, förmedlar artistbokningar och tillhandahåller specialbeställd underhållning. E-handel är ett annat affärsområde där 2E Group genom det helägda dotterbolaget Showtic bedriver e-handel inom show, musikal, teater och konsert. Gruppens tredje affärsområde Möten planerar, utvecklar och genomför företagsevent. Med flertalet av Skandinaviens ledande varumärken i portföljen har 2E Group ett erbjudande som kan tillgodose en bred efterfrågebild inom underhållning, möten och upplevelser samt vara drivande för utvecklingen inom sina respektive branscher.

  • VD Hélène Gustavii
  • Torsdag den 7 maj 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.