UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bevakat bolag på Introduce - Odd Molly

16:52 / 14 juli 2015 Article

Vi välkomnar idag Odd Molly som nytt bevakat bolag på Introduce! 

Odd Molly om bolaget

Odd Molly är ett svenskt bolag grundat 2002 som designar, marknadsför och säljer mode med ett tydligt stilkoncept, positionerat i det övre mellanprissegmentet. Bolagets produkter säljs via externa agenter till återförsäljare samt i egna butiker och egen webbshop. Med utgångspunkt i sitt tydliga koncept och mission skapar bolaget feminina och lättburna kläder av kvalitet med färg och mönster som med hjälp av en bred försäljningskanal skapar lönsamhet.  

Klicka här för att lära dig mer om bolagets verksamhet och bakgrund. Det finns även en analys skriven av vår analytiker, samt en teknisk analys, och glöm inte att lägga till bolaget via vår prenumerationstjänst.