UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Greater Than - Lunchpresentation 17/9

15:13 / 16 september 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Greater THan introduce.se aktieanalys

Greater Than 

Greater Than har utvecklat produkten Enerfy Driving, en ”träningsapp” för bilister som för första gången gör bilkörning jämförbart oavsett bilmärke. Med Enerfy ser man hur smart du kör, även jämfört men andra, såsom vänner, genomsnittet och de allra bästa – en social plattform för bilister. Produkten består av en applikation (»app«) och en hårdvara. Hårdvaran, en s.k. OBD-läsare, kopplas enkelt in i bilens servicekontakt som återfinns i förarutrymmet.

  • VD Liselott Johansson
  • Torsdagen den 17 september 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.