UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

East Capital Explorer - Lunchpresentation 29/9

09:24 / 28 september 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

East Capital Explorer aktieanalys introduce.se

East Capital Explorer 

East Capital Explorer är ett investmentbolag som i huvudsak investerar i Östeuropa såväl direkt som indirekt. Grundfilosofin i East Capital Explorers investeringsstrategi är att Östeuropa är en spännande region med stor potential och fondinvesteringar står för den största delen av substansvärdet.

  • VD Mia Jurke
  • Tisdagen den 29 september 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.