UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Brinova Fastigheter - Lunchpresentation 10/3

09:17 / 7 mars 2017 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Brinova Fastigheter

Brinova Fastigheter är ett fastighetsbolag med inriktning på samhällsfastigheter och hyresbostäder i södra Sverige. Bolaget har kapacitet och resurser att utveckla fastighetsbeståndet i egen regi – och att strukturera och förvalta lokaler åt privatpersoner och myndigheter. 

Observera att vi har ny besöksadress, se nedan.

  • VD Per Johansson
  • Fredagen den 10 mars 2017
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch 

FULLSATT EVENT (vänligen maila till event@remium.com för plats på reservlista)

 

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.