Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

24Storage inviger toppmodern anläggning i Uppsala med nytt design- och servicekoncept

15:50 / 16 November 2020 24Storage Press release

24Storage inviger idag sin första anläggning i Uppsala. Etableringen är med knappt 5000 kvadratmeter uthyrningsbar yta bolagets hittills största, och invigs med nytt design- och servicekoncept innehållande bland annat fjärrstyrd godsmottagning, informationsskärmar och uppkopplade gratis lånesläp.

Etableringen är en del i bolagets tillväxtstrategi med fokus på områden med positiv demografisk utveckling och stark köpkraft. 24Storage har under 2020 fortsatt växa och öppnade så sent som i somras ytterligare över 400 förråd i Malmö.

— Uppsala är en av de städer i Sverige som bygger flest bostäder per capita, precis den typ av lokalmarknad vi söker där urbanisering, trångboddhet och en ökad befolkningsmobilitet driver efterfrågan inom self storage. Många nya bostäder uppförs idag även med för litet eller inget förvaringsutrymme alls. Med smart och prisvärd förvaring utanför hemmet löser vi många familjers problem, säger Fredrik Sandelin, VD på 24Storage.

Anläggningen i Uppsala öppnas med bolagets uppdaterade design- och servicekoncept. Förutom en större visuell uppdatering med färg, form och material innehåller konceptet nya servicefunktioner så som uppkopplade informationsskärmar, fjärrstyrd godsmottagning för företag och en mobilladdningsstation.

— 24Storage har sedan starten utmanat både branschen och idén om hur kundfokuserad förvaring utanför hemmet ska se ut och fungera. När vi nu lanserar ett nytt koncept med ny design och uppkopplad funktionalitet gör vi det för att återigen ge kunderna något smart och nytänkande som överraskar och utmanar idén ytterligare, säger Gabriel Bergqvist, Head of Brand & Business Development.

Om anläggningen i Uppsala
24Storage första anläggning i Uppsala ligger på Typsnittgatan 2 i Fyrislund, ett stenkast från handelsområdet Boländerna. Anläggningen öppnar idag den 16:e november med redan många förbokade förråd.

Den nya förrådsanläggningen erbjuder 700 förråd i olika storlekar mellan 1-36m². Alla kunder som hyr ett förråd erbjuds en anpassad försäkring och anläggningen har direktlarm kopplat till larmcentral. På 24Storage hemsida kan en kund boka sitt förråd dygnet runt och enkelt signera med Bank-ID. Besök anläggningens bokningssida här.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/