Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

24Storage etablerar i Västerås

08:29 / 16 December 2020 24Storage Press release

Västerås växer och med det behovet av förvaring utanför hemmet när människor både lever aktivare liv och bor trängre. Smart förvaring är en viktig del av den växande staden som främjar både hållbar konsumtion och nyföretagande. Idag inleder 24Storage byggnationen av en toppmodern förrådsanläggning i Västerås med cirka 600 förråd.

24Storage har sedan starten 2015 etablerat 24 förrådsanläggningar i de tre storstadsregionerna i Sverige och vuxit till en av branschens ledande aktörer med sin digitala kundresa och uppkopplade fastigheter. Den senaste öppningen skedde för bara en månad sedan, när anläggningen i Uppsala med 700 förråd och ett nytt design- och servicekoncept invigdes. Nu utvidgas närvaron kring Mälardalen. Västerås är en stad i tillväxt med goda förutsättningar för en positiv efterfrågan baserad på både befolkningsutveckling och demografi. Staden har vuxit under hela 2000-talet, men tillväxten har under den senare delen både tilltagit och fler nya bostäder än tidigare har färdigställts.

— Etableringen i Västerås passar väl in i vår portfölj av anläggningar. Västerås är expansivt. Det byggs både många nya bostäder och det växer fram ny infrastruktur, vilket leder till ett ökat behov av förråd nära hem och företag, säger Fredrik Sandelin, VD på 24Storage.

Anläggningen kommer att ha en uthyrningsbar yta på knappt 4 000 kvm och cirka 600 förråd för både privatpersoner och företag. Anläggningen kommer både att innehålla förråd mellan 1 och 36 kvadratmeter och en specialbutik för flytt- och packmaterial. Genom sin placering i ett handelsorienterat område med god synlighet och ett stort flöde av potentiella kunder skapas ett intressant läge.

Fakta om 24Storage Västerås
Adress: Kokillgatan 5 (intill Plantagens butik)
Planerad uthyrningsbarbar yta: knappt 4 000 kvm
Antal förråd: cirka 600 st
Planerad öppning: hösten 2021

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/