Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

24Storage öppnar i Vällingby, Stockholm

10:15 / 13 January 2021 24Storage Press release

24Storage öppnar nu över 400 förråd för privatpersoner och företag i Grimsta, Vällingby. Förrådsanläggningen har konverterats från en befintlig kulturhistoriskt klassad byggnad i ABC-staden, som nu renoverats och bevarats för framtiden samtidigt som den fyllts med tjänster för den moderna stadens behov. Anläggningen invigs den 28:e januari.

24Storage har sedan starten 2015 etablerat 24 förrådsanläggningar i de tre storstadsregionerna i Sverige. Den senaste i Uppsala för bara ett par månader sedan. Bolaget har sedan starten utmanat branschen med sin digitala kundresa och uppkopplade, fjärrstyrda fastigheter. Ett framgångsrikt koncept som lyckats väl och som nu leder företaget in i nästa etablering i Vällingby.

Västerort i Stockholm är ett område som både förtätas idag och som förväntas göra det än mer i framtiden. Anläggningen i Vällingby har ett strategiskt bra läge längs med väg 275 i Grimsta, strax intill Vällingby centrum och den kommande knutpunkten för Förbifart Stockholm vid trafikplats Vinsta.

— Anläggningen i Vällingby är en spännande etablering där vi nu tillsammans med vår befintliga anläggning i Alvik utökar vår närservice i Västerort samtidigt som vi fått möjligheten att utveckla en intressant byggnad, säger Fredrik Sandelin, VD på 24Storage.

Anläggningen kommer att ha en uthyrningsbarbar yta på cirka 2 500 kvm och drygt 400 förråd för både privatpersoner och företag. Fastigheten byggs med 24Storage nya butikskoncept som innehåller både gratis lånesläp, godsmottagning för företagskunder samt specialbutik för pack- och flyttmaterial.

Anläggningen öppnar den 28:e januari, men förråd kan redan nu förbokas på 24storage.se.
 
Fakta om 24Storage Vällingby
Adress: Grimstagatan 164
Uthyrningsbar yta: cirka 2 500 kvm
Antal förråd: cirka 400st
Öppningsdag: 28 januari 2021

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/