Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

Ny förrådsanläggning skapar arbetstillfällen i Mölndal

09:15 / 27 October 2021 24Storage Press release

Imorgon öppnar en ny förrådsanläggning med fler än 700 förråd i Mölndal. För de boende i Mölndal kan öppningen få stor betydelse för arbetsmarknaden eftersom allt fler småföretag hyr förråd.

Under morgondagen öppnar 24Storage sin nya förrådsanläggning i Mölndal. Förrådsfastigheterna fungerar numera inte bara som förvaring för privatpersoner utan används även till stor del som bas av nya startup-företag inom flera olika branscher. En utveckling som ger tydliga effekter på arbetsmarknaden.

— Förråden har gått från att bara vara en enklare förvaring av bohag till att bli en smart lösning för nystartade företag. De flesta är företag med små verksamheter inom handel, service och tjänster. Företag som idag, tack vare digitala verktyg, kan vara ute på fältet mestadels av tiden. För dessa är förråden en smart och flexibel lagerlösning som hjälper dem att växa, säger Fredrik Sandelin som är VD på 24Storage.

Förrådsfastigheten i Mölndal innefattar över 700 förråd vilket innebär fler än 200 sysselsatta personer baserat på en översiktlig beräkning för de typiska företagen inom de branscher som hyr förråd. Detta enligt en rapport av 24Storage.

— Förråden stärker den lokala ekonomin och skapar utveckling. Vi är mycket glada att genom förråd bidra till utvecklingen av Mölndal, då hela Storgöteborg är en viktig marknad för både oss och våra kunder, avslutar Fredrik Sandelin.
 
Fakta om 24Storage förrådsanläggning Mölndal
Adress: Södra Ågatan, 18A
Uthyrningsbar yta: cirka 4 200 kvm
Antal förråd: fler än 700
Öppning: 28 oktober 2021

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/