Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

24Storage etablerar i Mölndal

07:59 / 4 March 2021 24Storage Press release

I dagarna sätter 24Storage spaden i marken för en helt ny förrådsanläggning i Mölndal, söder om Göteborg. Anläggningen kommer att omfatta drygt 4 200 kvm uthyrningsbar yta och fler än 700 förråd för privatpersoner och företag.

Nu inleds byggnationen av 24Storage nya anläggning i Mölndal. Anläggningen blir bolagets andra i Göteborgsområdet. Bolaget har sedan tidigare även ytterligare sju anläggningar inom en timmes avstånd från Göteborg. Anläggningen placeras med bästa skyltläge längs med E6:an och planeras att öppna redan under tredje kvartalet 2021.

Etableringen är helt i linje med bolagets tillväxt- och etableringsstrategi, som tar sikte på landets tre storstadsregioner. Mölndal fortsätter att växa, i likhet med hela Göteborgsregionen. Regionen uppskattas att växa med 7 000 invånare årligen.

– Genom sin placering kompletterar 24Storage Mölndal vår befintliga anläggning i Hisings Backa på ett mycket bra sätt. Vi ser Göteborg som en viktig marknad och söker efter fler möjligheter att etablera ytterligare förrådsanläggningar, säger Fredrik Sandelin, VD på 24Storage.

24Storage har som tillväxtmål att växa med tre till fem ägda anläggningar per år, vilket årligen tillför cirka 10 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i kapacitet. För 2021 räknar bolaget med att redan pågående projekt, i tillägg till den i januari öppnade anläggningen i Vällingby, kommer att tillföra mer än 10 000 kvadratmeter.

Anläggningen kommer att erbjuda alla standardstorlekar för förråd och omfattande merservice, såsom godsmottagning för företag, butik med pack- och flyttmaterial samt lånesläp.

Fakta om 24Storage Mölndal
Adress: Södra Ågatan 18A
Uthyrningsbar yta: drygt 4 200 kvm
Antal förråd: fler än 700
Planerad öppning:tredje kvartalet 2021

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/