Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

24Storage

24Storage

Ny CFO på 24Storage

10:14 / 15 September 2021 24Storage Press release

24Storage har utsett Henrik Backman till ny Chief Financial Officer. Han tillträder senast under första kvartalet 2022 och blir medlem av koncernledningen. Henrik Backman efterträder Lena Nelson, som kommer att stanna kvar till fjärde kvartalet i år för att säkerställa en smidig överlämning.

Henrik Backman har erfarenhet av att vara CFO på ett börsnoterat bolag och är för närvarande CFO på Compass Group, Sverige. Henrik har även många års erfarenhet från ledande befattningar inom bland annat Green Cargo, Stockholm Arlanda Airport, Upplands Motor och Nordic Service Partners.

”Jag är mycket glad att vi kan välkomna Henrik till 24Storage och vår koncernledning. Henrik har både börserfarenhet, en gedigen finansiell erfarenhet och en profil som passar väl in på 24Storage. Jag ser fram emot att tillsammans med honom och de övriga i företagsledningen förverkliga vår strategi och därmed positionera oss ännu starkare på den svenska self storage-marknaden.”

”Jag vill även tacka Lena som under sin tid på 24Storage bidragit positivt till utvecklingen av bolaget och önskar henne all lycka och framgång med sina nya utmaningar.” säger Fredrik Sandelin, VD på 24Storage.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/