Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Allgon

Allgon

Åkerströms vinner order från Escondida

09:39 / 27 March 2018 Allgon Press release

Åkerströms Björbo AB har vunnit en stor radiostyrningsorder för leverans till gruvindustrin. Radiostyrningen skall användas för kranstyrning i en av världens största privatägda koppargruvor, Escondida i Chile. Ordern uppgår till 1 MSEK och går via Åkerströms distributör i Chile.

-  Det här är ett bevis på att våra robusta radiosystem har den kvalitet som krävs för den här typen av tuffa miljöer. Escondida är en av världens största gruvor, vi är naturligtvis väldigt glada över att de väljer att arbeta tillsammans med oss, säger försäljningschef Anna Stiwne.

För mer information och kontakt:

Johan Hårdén, vd Åkerströms

johan.harden@akerstroms.se

073-385 92 19
 

Om Allgon 

Allgon är en företagsgrupp med en stark entreprenörskultur. Vårt fokus är att ge värde till våra aktieägare genom att utveckla och förvärva spetsföretag med en global kundbas inom digitalisering och IoT. Allgon (ALLG B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med FNCA Sweden som cerfified adviser. Våra specialistföretag levererar en bred uppsättning tjänster för avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Vår globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/