Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Allgon

Allgon

Åkerströms Björbo AB tar order från internationell tillverkare av utrustning för ytbehandling

09:40 / 28 May 2018 Allgon Press release

Åkerströms som ingår i Allgongruppen meddelar att man erhållit en radiostyrningsorder om 1,3 MSEK från en ledande internationell tillverkare av ytbehandlingsutrustning.

Ordern som kommer från en återkommande kund innefattar ett skräddarsytt, robust och säkert radiostyrningssystem för mobila tillämpningar. Denna globala kund sysselsätter 450 personer och har ett globalt nätverk av mer än 70 återförsäljare runt om i världen. Ordern går genom Åkerströms holländska distributör ART4.

 - Samarbetet med ART4 startades redan 2009, och under åren har vi levererat ett stort antal radiosystem till denna kund. Det vittnar om våra goda, långsiktiga kundrelationer och produkters goda renommé, säger Anna Stiwne, Försäljningschef hos Åkerströms.

För mer information: 

Johan Hårdén, vd Åkerströms
johan.harden@akerstroms.se
073-385 92 19

Om Åkerströms

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se

Åkerströms Björbo AB är ett företag inom Allgongruppen.

Om Allgon 

Allgon är en företagsgrupp med en stark entreprenörskultur. Vårt fokus är att ge värde till våra aktieägare genom att utveckla och förvärva spetsföretag med en global kundbas inom digitalisering och IoT. Allgon (ALLG B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med FNCA Sweden som cerfified adviser. Våra specialistföretag levererar en bred uppsättning tjänster för avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Vår globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/