Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Allgon

Allgon

Allgon AB: Inbjudan till Allgons telefonkonferens i samband med bokslutskommuniké

08:30 / 22 February 2019 Allgon Press release

Allgon AB (publ) offentliggör sin bokslutskommuniké för 2018, torsdagen den 28 februari 2018 kl 08.00. Vi inbjuder aktiemarknad och media till en telefonkonferens där VD och koncernchef Johan Hårdén samt CFO Sten Hildemar presenterar och kommenterar rapporten.

Tid:

Torsdagen den 28 februari kl 10.00

Den som önskar delta i telefonkonferensen ringer:

Från Sverige: +46-8-566-42697

Från Storbritannien: +44-203-008-9809

För att ta del av presentationen, vänligen använd denna länk:

https://tv.streamfabriken.com/allgon-q4-2018

Rapporten och presentationsbilder kommer att finnas tillgängliga på Allgons hemsida www.allgon.se. Här kommer en inspelad version av telefonkonferensen också att finnas tillgänglig efter eventet.

Välkommen!

För mer information, kontakta: 

Johan Hårdén, Koncernchef Allgon

johan.harden@allgon.se

073-385 92 19

Om Allgon 

Allgon är en världsledande aktör inom industriell radiostyrning. Vi utvecklar system och produkter med en stor bredd av industriella tillämpningsområden till kunder i Europa, USA och Asien. Kundbasen finns inom branscher som fordon, transport, bygg och TMT-sektorerna. Allgon har omkring 360 anställda i 15 länder. Radiostyrda system står för huvudparten av Allgons omsättning genom dotterbolagen Tele Radio och Åkerströms, två bolag som kompletterar varandra. Åkerströms fokuserar på tung industri med höga krav på flexibilitet, säkerhet och livslängd i främst Sverige medan Tele Radio levererar ett bredare utbud och standardiserade system i hela världen. Allgon har därutöver verksamhet inom Connectivity. Bolaget har sitt huvudkontor i Kista och är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm (ALLG B) med FNCA Sweden, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se,som certified adviser. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/