Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Allgon

Allgon

Allgon AB (publ) publicerar årsredovisning för 2019

09:00 / 22 April 2020 Allgon Press release

Allgon-gruppens årsredovisning för 2019 finns nu tillgänglig på https://allgon.se

Årsredovisningen som även omfattar Allgon-gruppens hållbarhetsredovisning finns tillgänglig som PDF-dokument för nedladdning. För att läsa eller ladda ned årsredovisningen gå till: https://allgon.se/wp-content/uploads/årsredovisning-2019.pdf (https://allgon.se/wp-content/uploads/årsredovisning-2019_final.pdf)

För att läsa eller ladda ned hållbarhetsredovisningen gå till: https://allgon.se/wp-content/uploads/hållbarhetsredovisning-2019.pdf

 

För mer information, kontakta: 
Johan Hårdén, VD & Koncernchef Allgon
johan.harden@allgon.se
073-385 92 19
 

Om Allgon

Allgon är en världsledande aktör inom industriell radiostyrning. Vi utvecklar system och produkter med en stor bredd av industriella tillämpningsområden till kunder i Europa, USA och Asien. Kundbasen finns inom branscher som fordon, transport, bygg och TMT-sektorerna. Allgon har omkring 380 anställda i 18 länder. Radiostyrda system står för huvudparten av Allgons omsättning genom dotterbolagen Tele Radio och Åkerströms, två bolag som kompletterar varandra. Åkerströms fokuserar på tung industri med höga krav på flexibilitet, säkerhet och livslängd i främst Sverige medan Tele Radio levererar ett bredare utbud och standardiserade system i hela världen. Allgon har därutöver verksamhet inom Connectivity. Bolaget har sitt huvudkontor i Kista och är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market (ALLG B) med FNCA Sweden, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se,som certified adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/