Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Allgon

Allgon

Allgon AB: Inbjudan till Allgons telefonkonferens i samband med Q2-rapport

10:00 / 20 August 2020 Allgon Press release

Allgon AB (publ) offentliggör halvårsrapport för januari-juni, torsdagen den 27 augusti 2020 kl 08.30. Vi inbjuder aktiemarknad och media till en telefonkonferens där VD Johan Hårdén samt tillförordnad CFO Cecilia Ponthan presenterar och kommenterar rapporten.

Tid: torsdagen den 27 augusti kl 10.00
Presentation sker på svenska via telefon eller https://tv.streamfabriken.com/allgon-q2-2020
Den som önskar delta i konferensen via telefon ringer:

Från Sverige: 08-505 583 65
Från Storbritannien: +44-333 300 9273
Rapporten och presentationsbilder kommer att finnas tillgängliga på Allgons hemsida https://allgon.se (https://allgon.se/investerare/rapporter/).
Här kommer en inspelad version av telefonkonferensen också att finnas tillgänglig efter eventet.
Välkommen!

För mer information, kontakta: 
Johan Hårdén, VD Allgon
johan.harden@allgon.se
073-385 92 19

 

Om Allgon
Allgon är en världsledande aktör inom industriell radiostyrning. Vi utvecklar system och produkter med en stor bredd av industriella tillämpningsområden till kunder i Europa, USA och Asien. Kundbasen finns inom branscher som fordon, transport, bygg och TMT-sektorerna. Allgon har omkring 380 anställda i 18 länder. Radiostyrda system står för huvudparten av Allgons omsättning genom dotterbolagen Tele Radio och Åkerströms, två bolag som kompletterar varandra. Åkerströms fokuserar på tung industri med höga krav på flexibilitet, säkerhet och livslängd i främst Sverige medan Tele Radio levererar ett bredare utbud och standardiserade system i hela världen. Allgon har därutöver verksamhet inom Connectivity. Bolaget har sitt huvudkontor i Kista och är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market (ALLG B) med FNCA Sweden, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se,som certified adviser. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/