Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Biovica

Biovica

Live session hos "Aktier - Småbolagsjakten" den 20 november kl 19.00 CET

09:00 / 6 November 2017 Biovica Press release

Uppsala, den 6 november 2017. Facebookgruppen "Aktier - Småbolagsjakten" arrangerar en live session med Biovica Internationals VD Anders Rylander den 20 november 2017 mellan klockan 19.00 - 20.00.

Klicka på följande länk för mer information https://www.facebook.com/groups/smabolagsjakten/

Under sessionen ges det möjlighet att ställa frågor direkt till ledningen på svenska eller engelska. Svar kommer sedan att ges på engelska.

För att delta i sessionen måste man bli medlem i Facebookgruppen "Aktier - Småbolagsjakten". Registrera din medlemsansökan i god tid för att vara säker på att bli medlem. Det gör du genom att klicka på den gröna knappen "+ Gå med i grupp" på startsidan för "Aktier - Småbolagsjakten".

"Aktier - Småbolagsjakten" är den största Facebookgruppen i Norden med fokus på noterade småbolag. Gruppen har över 30 000 medlemmar.

Om Biovica

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade biomarkörer i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Biovicas DiviTum® teknologi mäter celltillväxthastighet och har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Biovicas vision är att möjliggöra bästa möjliga behandling för cancerpatienter från första behandlingsdagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut samt med läkemedelsföretag som utvecklar nästa generations cancerterapier. Biovica är ISO 13485 certifierat. DiviTum® är CE-märkt och registrerat hos Svenska Läkemedelsverket. Utsedd Certified Adviser är FNCA Sweden AB.

Läs mer: www.biovica.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/