Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Biovica

Biovica

Biovica International AB: Biovica presenterar på Börsveckans Småbolagsdag på Operaterassen i Stockholm den 19 februari 2019

08:31 / 18 February 2019 Biovica Press release

Uppsala, 18 februari 2019. Biovica kommer att delta på Börsveckans Småbolagsdag en investerarkonferens, som hålls den 19 februari på Operaterrassen, Karl XII:s torg, Stockholm. Evenemanget arrangeras av Börsveckan och bolaget kommer att representeras av VD Anders Rylander kl. 9:30.

För fullständigt program och registrering, se länk: www.financialhearings.com.  

Om Du inte har möjlighet att närvara på plats kan Du alltid följa presentationerna via webben. Du kan följa sändningen på https://tv.streamfabriken.com/2019-02-19-biovica-international.

Om Biovica

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade biomarkörer i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Biovicas DiviTum® teknologi mäter celltillväxthastighet och har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Biovicas vision är att möjliggöra bästa möjliga behandling för cancerpatienter från första behandlingsdagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut samt med läkemedelsföretag som utvecklar nästa generations cancerterapier. Biovica är ISO 13485 certifierat. DiviTum® är CE-märkt och registrerat hos Svenska Läkemedelsverket. Utsedd Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se,+46 8 528 00 399.

Läs mer: www.biovica.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/