Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Biovica

Biovica

Biovica International AB: Biovica bjuder in till virtuell kapitalmarknadsdag den 11 maj

11:38 / 29 April 2020 Biovica Press release

Biovica, verksamt inom cancerdiagnostik, bjuder in till virtuell kapitalmarknadsdag måndag 11 maj 14.00-16.00.  

Biovica närmar sig marknadslansering av DiviTum® på den amerikanska marknaden för monitorering av behandling mot spridd bröstcancer. Redan idag säljs DiviTum[®] i forskningssyfte till framförallt kliniska studier hos större läkemedelsbolag och efter FDA godkännande blir den stora marknaden för patientmonitorering tillgänglig.

Vi bjuder därför in till en virtuell kapitalmarknadsdag den 11 maj 2020 kl. 14.00-16.00.
Länk kommer att finnas på Biovicas hemsida: www.biovica.com/biovica/investor-relations/events/ frågor kan ställas till ir@biovica.com

På kapitalmarknadsdagen kommer Robert Dann, nytillträdd SVP Marketing and US Business och Henrik Winther SVP Business Development att presentera planen för marknadslansering av DiviTum[®], onkolog Samuel Rotstein från Karolinska Sjukhuset kommer att presentera sin syn på vad DiviTum[®] kan tillföra för värde för patienter och sjukvård, och vd Anders Rylander kommer att ge en lägesuppdatering.

Välkommen!

Biovica - Behandlingsbeslut med större säkerhet

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade test i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Genom att mäta en biomarkör som finns i blodet ger Biovicas test DiviTum® ett mått på celltillväxten. Testet har i flertalet kliniska studier framgångsrikt tidigt lyckats besvara om den behandling som satts in är effektiv. Det första applikationsområdet för DiviTum är behandlingseffekt vid spridd bröstcancer. Biovicas vision är att alla cancerpatienter ges en optimal behandling från första dagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut och läkemedelsbolag. DiviTum är CE-märkt och registrerat hos svenska Läkemedelsverket. Biovicas aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market (BIOVIC B). FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser, info@fnca.se,08-528 00 399. För mer information, besök gärna www.biovica.com. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/