Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Feelgood

Feelgood

Feelgood Svenska AB: Ny CFO till Feelgood

10:27 / 11 September 2020 Feelgood Press release

Feelgood förändrar i koncernledningen och har utsett Cecilia Höjgård Höök till Chief Financial Officer (CFO). Cecilia har tidigare haft denna roll på Feelgood och väljer nu att komma tillbaka.

Cecilia är civilekonom från Uppsala Universitet och har förutom tidigare erfaren­heter från Feelgood också bakgrund som CFO på Memira, chefskontroller på Fujitsu Service och koncernkontroller på Mandator.

- Jag är mycket glad att välkomna tillbaka Cecilia, som under många år bidrog till verksamheten och vår goda utveckling, säger Joachim Morath, VD på Feelgood.  

Cecilia tillträder senast den 2 december 2020. Tillförordnad CFO, Eva Modner, lämnar därmed denna tjänst på Feelgood.

Denna information är sådan information som Feelgood Svenska AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD Joachim Moraths försorg, för offentliggörande den 11 september 2020 kl 10:00 CET.

 

För mer information kontakta:

 

Joachim Morath
VD, Feelgood
Telefon: 070-213 08 23
E-post: joachim.morath@feelgood.se

Åse Bandling
HR-chef, Feelgood
Telefon: 072-519 34 74
E-post: ase.bandling@feelgood.se

 

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Företaget har idag 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 300 kunder över 825 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.feelgood.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/