Samarbetslösningar med fokus på användarvänlighet och kreativitet

Hoylu

Hoylu tillhandahåller mjukvara, inmatningsverktyg och skärmar för kreativt samarbete oberoende av de medverkandes fysiska position. Lösningarna hjälper till att koppla ihop analoga och digitala arbetsmetoder i syfte att underlätta samarbete. Bolagets produkter kan därför involvera flertalet personer med olika kompetenser i skapandeprocessen.Helhetslösningar för presentation, kommunikation och interaktivt samarbete

Hoylu erbjuder helhetslösningar för presentation, kommunikation och interaktivt samarbete. Dessa skapas med hjälp av Hoylus dotterbolag We-Inspires mjukvara i kombination med hård- och mjukvara från diverse underleverantörer. Lösningarna är flexibla och kan i hög grad anpassas efter den enskilda kundens behov. Produktkatalogen innefattar lösningar för mindre mötesrum, utvecklingslabb och visningsrum samt möjlighet för enskilda medarbetare att på distans koppla upp sig mot dessa. Hoylu har ambitiösa tillväxtmål för de kommande åren och vill, genom att sälja en mix av hård- och mjukvara, uppnå en bruttomarginal om minst 50%. I takt med att andelen mjukvara ökar är dock målsättningen att bruttomarginalen ska ligga kring 75-80%.

Hoylu Inspiration Suite

Hoylu Inspiration Suite innehåller ett antal mjukvarulösningar som låter användare skapa och arbeta med arbetsytor online, och samarbeta i realtid med andra användare. Molnbaserade arbetsmöten kan ske från många olika platser samtidigt, så att användare från hela världen kan samarbeta i en virtuell arbetsplats. Mjukvaran erbjuds med traditionell licensiering och en abonnemangsmodell som gör det enkelt för företag att hitta en flexibel lösning.

Sketch: Möjliggör för användaren att rita, måla, skissa idéer och dela dem med världen på ett intuitivt och enkelt sätt. Sketch innehåller en obegränsad duk och kan ansluta flertalet personer tillsammans för när som helst samarbete.

Flow: Används för att strukturera, planera idéer med goda möjligheter till samarbete. Flow har stöd för de flesta processmetoder som Agile, BIM, LEAN, PHP och Six Sigma. Mjukvaran kan även hantera flertalet filformat så som JPG, PNG, PPT och PDF.

Därtill innehåller Hoylu Inspiration Suite även Paper, som överför analogt fysiskt tecknande till Hoylus mjukvarulösningar, samt Insight, som visualiserar data.

Hoylu Bundles - Hårdvarupaketeringar

Hoylu Inspiration Suite säljs paketerad i ett antal olika hårdvarulösningar. Huddlewall Edition, som är en större projektor-baserad lösning tillgänglig i flera storlekar. Display Edition, utgörs av tryckkänsliga skärmar i olika storlekar. Personal Edition, som installeras i en vanlig dator, tablet eller annan mobil enhet. Hoylu köper, om möjligt, hårdvaran från större aktörer så som LG och NEC. Egen hårdvara används i regel endast om kvalitativa massmarknadsprodukter saknas. Hudddlewall är ett exempel på egen hårdvara.

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.