Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

MedicaNatumin

MedicaNatumin

MedicaNatumin AB(publ) förvärar varumärket Dermyn för svenska marknaden från New Nordic Healthbrands AB (publ)

08:30 / 3 January 2019 MedicaNatumin Press release

MedicaNatumin har förvärvat rättigheterna för den svenska marknaden till varumärket Dermyn som innehåller MedicaNatumins patenterade teknologi Tricutan Complex®. Förvärvet av rättigheten är en del av strategin att bygga Dermynvarumärket internationellt.  MedicaNatumin tar över försäljningen och marknadsföringen av varumärket i Sverige den 3 januari 2019.

Erin Worrall, COO & Export director "detta förvärv kommer att ligga till grund för den globala varumärkesstrategin för Dermyn och kommer att ha ett direkt inflytande även på den kinesiska marknaden genom att vi anpassar och gör varumärket globalt.
Vi ser fram emot att bygga varumärket Dermyn på den svenska marknaden samt att komma in ännu fler nya internationella marknader i framtiden".

Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 januari 2019.

Jönköping 2019-01-03

Om MedicaNatumin

Svenska MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo.

MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic MTF.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/