Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

MedicaNatumin

MedicaNatumin

Exportuppdatering gällande Jabushe till kinesiska marknaden MedicaNatumin AB (publ)

14:30 / 23 August 2019 MedicaNatumin Press release

Ett delmål har nåtts i registreringsprocessen som har medfört att distributören nu erhållet en import code för Jabushe. Detta betyder att inleverans till Kina är möjlig och har startat. Vår distributör har nu även ingått avtal med Tmall Global, en av Alibabas cross-border e-handelsplattformar. 

Regeländringar relaterade till produktregistreringar samt i utbyggnaden av försäljningskanaler har tidigare inneburit förskjutning av leveranser av Jabushe till den kinesiska marknaden. Ett delmål har nåtts i registreringsprocessen som har medfört att distributören nu erhållet en import code för Jabushe. Detta betyder att inleverans till Kina är möjlig och har startat. Vår distributör har nu även ingått avtal med Tmall Global, en av Alibabas cross-border e-handelsplattformar. Den 25 augusti är det grand opening för Jabushe flagship store på Tmall.  (https://jabushe.tmall.hk/ ) Detta är ett stort steg i expansionen av varumärket Jabushe i Kina. Det är i dagsläget svårt att bedöma tidpunkter och storlek för kommande leveranser.

Om MedicaNatumin

Svenska MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo.

MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/