Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

MedicaNatumin

MedicaNatumin

Första introduktionsvolymerna till MENA-området för MedicaNatumin AB (publ)

08:30 / 12 February 2020 MedicaNatumin Press release

MedicaNatumin har erhållit en första mindre order gällande introduktionsvolymer från vår partner och distributör i MENA-regionen.

Ordern avser fyra produkter inom fot- och hudvårdsområdet till den Jordanska marknaden för leverans med start från mars/april 2020. Vår distributör avser att starta lanseringen under våren i Jordanien som benchmark med efterföljande lanseringar i Kuwait och Saudiarabien. Registreringsprocessen har varit utdragen och krävande och tagit längre tid än den bedömning som tidigare gjorts. Vår bedömning är att MENA-regionen kommer bli en viktig plattform för vår framtida tillväxt.

Jönköping 2020-02-12

För ytterligare information kontakta

Ulrika Albers, VD

Ulrika.albers@medicanatumin.se

Om MedicaNatumin

MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Vi har även distributionsrättigheterna för ett flertal populära ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter på den norska marknaden.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo och dotterbolag i Tønsberg samt Moss.
MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/