Motion Display expanderar - anställer Europachef

10:14 / 12 september 2017 Motion Display Pressmeddelande

Motion Display Scandinavia AB följer upp framgången i USA med motsvarande satsning i Europa och har anställt Christoffer Kral som försäljningschef för Europa och Asien.

Motion Display påbörjar nu en satsning att bygga upp en försäljningsorganisation i Europa och Asien. Satsningen leds av Christoffer Kral som nu tillträtt den nyinrättade positionen som försäljningschef för Europa och Asien. Christoffer har stor erfarenhet av försäljning inom området snabbrörliga konsumentprodukter. Han är uppvuxen i Belgien och har bott i såväl Tyskland som Schweiz.

"Våra erfarenheter från den stora framgången i USA gör att vi nu tar oss an Europa med stor optimism. Så gott som alla våra kunder i USA finns också i Europa, vilket ger oss en flygande start i och med att vi kan referera till de fina resultat kollegorna i USA fått. Christoffer Kral har en perfekt bakgrund för denna uppgift och talar flytande tyska, engelska och franska vilket självfallet ger honom utmärkta förutsättningar till framgång. Vi ser mycket fram mot att nu komma igång på allvar också i Europa och på sikt också i Asien. Potentialen är mycket stor" säger Anna Engholm, VD för Motion Display.

Christoffer Kral tillägger: "Motion Display står på tröskeln till ett stort genombrott. Det känns både hedrande och fantastiskt roligt att få vara med på denna resa i ett så tidigt skede. Drygt 70 % av alla köpbeslut tas i butik och kunderna observerar endast 0,2 % av sortimentet. Det finns bevisligen ett ökande behov av denna typ av innovativa och unika produkter som på ett kostnadseffektivt sätt skapar uppmärksamhet, och inte minst, som har dokumenterad kraftfull positiv effekt på försäljningen."

För ytterligare information

Anna Engholm, VD Motion Display Scandinavia AB, +46 (0) 709 79 35 04

Motion Display är den ledande globala tillverkaren av skyltar till detaljhandeln baserade på elektroniskt papper och erbjuder nya lösningar för effektiv marknadsföring i butik. Bolaget grundades i Uppsala 2005 av Erik Danielsson, tidigare koncernchef för Pharmacia AB och grundare av bland annat Pricer AB, världsledande leverantör av ESL (Electronic Shelf Labels). www.motiondisplay.com.

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.