Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Artificial Solutions

Artificial Solutions

Artificial Solutions International AB: Artificial Solutions lanserar portal med målet att minimera chatbot-frustration hos utvecklare

09:00 / 12 June 2019 Artificial Solutions Press release

Stockholm, 12 Juni 2019 - Artificial Solutions (http://www.artificial-solutions.com/)® (FNSE:ASAI (https://finance.yahoo.com/quote/ASAI.ST?p=ASAI.ST)), ledande inom konversationell AI för företag, meddelar idag att de lanserar portalen Teneo Developers (https://www.teneo.ai/). Portalen är skapad för utvecklare som vill skapa virtuella assistenter med intelligent design och funktion men inte hittat lösningen för att lyckas.

"Majoriteten av de verktyg som finns inom området konversationell AI idag fungerar inte i verkligheten", säger Lawrence Flynn, VD för Artificial Solutions. "Du kan bygga en bot som gör simpla repetitiva uppgifter men när det finns behov för mer komplexa dialoger tvingas utvecklarna skapa det från grunden, i kod. Utvecklare blir frustrerade av att använda teknologi som inte är mogen nog för större företag. Teneo Developers är skapat utifrån behovet att skapa komplexa, avancerade konversationsapplikationer med hjälp av beprövad teknik, som är värda att kallas AI."

Utvecklare som använder Teneo Developers har möjligheten att ta sina chatbot-ideer till en ny nivå som andra utvecklingsverktyg inte kan erbjuda. Teneo förbättrar språkförståelsen i applikationer tack vare sin unika hybrida språkmodell som kombinerar nyttan av maskininlärning och en avancerad förståelse av språket. Därför är det möjligt att snabbt utveckla exakt och förutsägbar förståelse i applikationen.

Den hybrida språkmodellen innebär en kombination av lingvistisk förståelse och förstklassig dialoghantering. Teneo erbjuder alltså mer än simpel intent recognition, som innebär att applikationen känner igen vad för avsikt konversationen har och kan svara därefter. Plattformen möjliggör kontextmedvetna flerstegsdialoger som uppfyller användarens krav och därmed sätter Teneo ett steg före sina konkurrenter. Med intelligenta funktioner som uppgiftsbyte, att återgå till föregående uppgift, disambiguering och dynamiska svar blir upplevelsen mer mänsklig och kan dessutom levereras till vilken kanal som helst.

"Att få chatbots att bete sig enligt förväntan är en utmaning för utvecklare även om utvecklarna själva inte erkänner det. Genom Teneo Developers tillhandahåller vi en miljö där utvecklare kan lära sig mer om plattformen, testa sina idéer och bygga avancerade konversationella AI-applikationer som fungerar," säger Andy Peart, CMSO Artificial Solutions.

En av anledningarna till att större företag vill implementera konversationella applikationer är den data som dessa genererar. Utvecklare kommer åt informationen genom samma integrerade utvecklingsmiljö (IDE) som applikationen är byggd i. Detta möjliggör snabb optimering av applikationen, oavsett storlek och komplexitet, samtidigt som det minimerar kostnaderna för underhåll. En oberoende undersökning uppskattar att konversationella applikationer skapade i andra verktyg än Teneo kräver 300 % mer underhåll jämfört med de applikationer som byggs med hjälp av Teneo.

Teneo har också kapaciteten att hantera datum och tidskoncept, något som är fundamentalt för konversationer och som andra motsvarande produkter inte klarar av. Applikationer som skapas i Teneo integreras enkelt till andra plattformar via bland annat SDK, kanaler och API:er. Teneo Developers är kostnadsfritt i 90 dagar och erbjuds för tillfället endast på engelska, tyska och franska. I den fullständiga versionen av Teneo finns däremot stöd för ytterligare 32 olika språk, allt från baskiska till ukrainska.

Upptäck möjligheterna med Teneo på www.teneo.ai

Artificial Solutions® är den ledande specialisten inom kommersiell Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Bolagets avancerade AI-plattform, Teneo®, är utvecklad för det globala företaget och gör det möjligt för företagsanvändare att samarbeta med utvecklare för att på kort tid skapa sofistikerade och mycket intelligenta Conversational AI-applikationer på 35 språk för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av de enorma mängderna konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om vad kunderna verkligen tycker och tänker.

Artificial Solutions teknologi för konverserande AI gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av applikationer med naturligt språk, såsom virtuella assistenter, chattbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Den används redan dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen.

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/