Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Robin Gustafsson ny VD för InXL innovation AB (publ)

10:00 / 20 May 2015 Avensia Press release

Robin som är en av grundarna till dotterbolaget Avensia och har varit dess VD sedan 2011, tillträdde igår i samband med årsstämman som ny VD för InXL efter Per Wargéus.

Efter åtta år avgår Per som VD och övertar rollen som arbetande styrelseordförande efter Anders Cedervall, som tar rollen som styrelsens vice ordförande.

- Det har varit en mycket rolig resa, även om de första åren var utmanande med en lågkonjunktur och innan vi satte vår strategi på plats. Jag har haft förmånen att arbeta med mycket kompetenta personer under dessa år och vi har lyckats skapa ett antal lönsamma dotterbolag. Efter att vi har tagit beslutet att enbart fokusera på vårt expertbolag inom e-handel Avensia, känns det naturligt att Robin tar över som VD. Jag ser fram emot att stötta och utmana Robin och hans ledning i min nya roll som arbetande styrelseordförande, säger Per Wargéus, avgående vd på InXL.

- Som VD kommer jag att integrera InXLs verksamhet med Avensias och fortsätta den tillväxtresa vi gjort de senaste åren. För fyra år sedan fick jag uppdraget att renodla och positionera Avensia som ett ledande expertbolag inom e-handel, det här är en naturlig fortsättning och det är mycket roligt att våra aktieägare nu får en mer direkt kontakt med vår verksamhet, säger Robin Gustafsson, ny vd på InXL.

För mer information, kontakta:

Per Wargéus, Ordförande InXL innovation AB, mobil: +46 707-318908 eller epost per.wargeus@inxl.se

Robin Gustafsson, VD InXL innovation AB, mobil: +46 736 60 60 82 eller epost robin.gustafsson@avensia.com

InXL innovation AB är moderbolag i en IT-koncern bestående av två dotterbolag. Avensia AB är experter på att konvertera besökare till köpare med hjälp av en design som leder användarna från start till mål i kundanpassade e-handelslösningar och Force12 som erbjuder expertkonsulter inom systemutveckling. Inom koncernen arbetar ca 70 personer i Lund, Helsingborg, Stockholm och Köpenhamn. InXL innovation AB är noterat på First North Premier under namnet INXL. Läs mer på www.inxl.se. Remium Nordic AB är bolagets likviditetsgarant och Certified Advisor och nås på tel: +46 8 454 32 00 eller www.remium.se

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/