Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Styrelseledamot ökar innehav i Avensia

08:00 / 21 October 2016 Avensia Press release

Styrelseledamoten Anders Wehtje har ökat sitt innehav i Avensia AB till 10,1 % av röster och kapital.

Styrelseledamoten Anders Wehtje har ökat sitt innehav i Avensia AB med 754 346 aktier vilket motsvarar ca 2,1% av de utestående aktierna i bolaget. Efter transaktionen äger Anders Wehtje 3 606 749 aktier (10,1%) i Avensia, samtliga via bolag.

- Jag har suttit i styrelsen för Avensia under många år och det är kul att se hur bolaget har utvecklats. Ledningen levererar på vår strategi och jag tycker att Avensia har en spännande position på e-handelsmarknaden för framtiden, säger Anders Wehtje.

- Det är alltid trevligt när folk i vår absoluta närhet visar tilltro till vad vi gör. Och jag tycker att vår rapport för kvartal 3 var ytterligare ett kvitto på att vår renodling till att enbart fokusera på e-handelsmarknaden har varit riktig, säger Robin Gustafsson, VD i Avensia.

Avensia AB är ett ledande expertföretag på e-handel. Med ett team på över 100 personer implementerar vi prisvinnande e-handelslösningar baserat på Microsoft-teknik till Nordens mest krävande handelsföretag aktiva både mot konsumenter och företag. På den globala marknaden är bolaget aktivt genom produkterbjudandet Avensia Storefront (http://www.avensiastorefront.com). Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Helsingborg, Oslo, Köpenhamn och Cebu. Avensia AB är noterat på First North Premier under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.se. Remium Nordic AB är bolagets likviditetsgarant och Certified Advisor och nås på tel: +46 8 454 32 00 eller www.remium.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/