Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Avensia AB: Indiska live med framtidssäker internationell e-handel signerad Avensia

13:00 / 10 February 2020 Avensia Press release

Mode och inredningsföretaget Indiska lanserade förra veckan sin nya och framtidssäkra e-handel, på ny plattform utvecklad av Avensia. Den nya e-handels-sajten ger besökarna en bättre och snabbare kundupplevelse, möjlighet att se butiksspecifika produktsaldon och att hämta sina beställningar i butik. I samband med lanseringen breddar Indiska också sin marknad till hela Europa. På sikt kommer hela världen att få möjlighet att handla mode och heminredning på Indiska.com. 

Indiska lanserade sin nya digitala handel med syfte att förbättra kundupplevelsen och ge kunderna mer inspirerande innehåll. Sajten har fått en ny design, bättre prestanda och flera nya funktioner har lagts till. Bland annat kan Indiskas kunder nu dra fördel av den nya Click & Collect-lösningen. I bakgrunden förenklar en ny lösning för produktinformation administrationen för Indiska.

- "Den nya sajten är mer än en e-handel, inte bara tekniskt avancerad utan kommer också att ge våra kunder mycket mer inspirerande och redaktionellt innehåll. Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda våra kunder en state of the art e-handel med en modern omni-lösning, hög grafisk kvalitét och internationell leverans", säger André Lago, e-handelschef på Indiska.

Den nya moderna handelslösningen drar nytta av hastighet och kraften i Avensias produktramverk Storefront Nitro, och i grunden finns Episervers plattform. Ramverket ger e-handeln snabbare laddtider, enklare navigering och en appkänsla när man handlar via mobilen. Kundklubbslösningen från Voyado är även helt integrerad med Storefront Nitro, via en nybyggd standardintegration.

I och med att den nya e-handeln går live kommer Indiska också att erbjuda hela sitt sortiment till en internationell kundbas, med tillgänglighet på hela 25 marknader.

- "Det har varit en intensiv men oerhört rolig resa att tillsammans med Indiska få leverera en helt ny internationell e-handelsupplevelse. Indiska hade en tydlig vision om vad de ville uppnå men har samtidigt varit väldigt lyhörda för vår expertis. Nyckeln till att vi på kort tid kunnat leverera ett lyckat projekt har varit ett tajt partnerskap med Indiska, ett fantastiskt team som verkligen förstår modern handel och vår produktpaketering Storefront Nitro", säger Peter Öxgård, ansvarig projektledare på Avensia.

Parallellt med e-handelsprojektet har Avensia tagit fram en helt ny process för hantering av produktinformation i ett dedikerat PIM-system (Product Information Management) från InRiver. Att samla all produktinformationen i ett och samma system underlättar administrationen för Indiskas personal och är en förutsättning för internationaliseringen.

Om Avensia

Avensia AB är ett ledande expertföretag inom modern handel. Med ett team på över 200 personer implementerar vi prisvinnande digitala handelslösningar, baserade på spjutspetsteknik, till Nordens mest krävande handelsföretag aktiva både mot konsumenter och företag. På den globala marknaden är bolaget aktivt genom produkterbjudandet Storefront. Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Oslo, Chicago och Cebu. Avensia AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.se. Mangold Fondkommision AB är bolagets Certified Advisor och nås på tel: +46 8 503 01 550 eller www.mangold.se.

 

Om Indiska

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Indiska har idag 75 butiker i Sverige, Norge, Finland, Island och Tyskland samt en internationell e-handel.  

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/