Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Avensia AB: Dormy lanserar ny e-handel tillsammans med Avensia

09:45 / 23 June 2021 Avensia Press release

Den svenska golfspecialisten Dormy har lanserat en ny e-handelssite, byggd av handelsexperten Avensia, för att stödja bolagets snabba internationella tillväxt. Den nya siten är byggd på den senaste, modulära, teknologin som gör att Dormy kan skala upp plattformen i takt med att affären växer.

Den nya e-handelssiten använder en modulär (composable) arkitektur, där man kombinerar ett antal specialiserade applikationer som tillsammans bildar den optimala lösningen för Dormy. Med den nya tekniska lösningen kan Dormy erbjuda sina kunder en supersnabb site och samma högkvalitativa produktinformation, service och support som i sina fysiska butiker. E-handelssiten utgör en viktig komponent i Dormys omnikanalsstrategi; syftet är en onlinebutik och kunskapsbank som kunderna vill besöka om och om igen.

"Vårt mål är att vara marknadsledande i Europa", säger Anders Wall, VD på Dormy. "Den ambitionen kräver en modern och skalbar e-handelsplattform så att vi kan erbjuda de bästa köpupplevelserna till våra kunder. Vi är väldigt imponerade av Avensias leverans, bara några veckor efter go-live levererar siten extremt bra både vad gäller prestanda och våra nyckeltal för kundengagemang."

Dormys e-handelssite är byggd på Avensia Excite, som fungerar som en accelerator för modulära siter och kopplar samman commercetools handelsplattform med Contentfuls CMS-lösning och Apptus sök- och relevansmotor. Den modulära lösningen sätter Dormy i en stabil position för att fortsätta optimera siten och utöka räckvidden när bolaget går in i nya marknader.

"Jag är jätteglad att välkomna Dormy till Avensia-familjen", säger Robin Gustafsson, VD på Avensia. "Den nya siten är en bra grund för fler internationella expansioner och vi ser fram emot att fortsätta stödja Dormys framtida tillväxtresa."

Dormys nya e-handelsupplevelse finns på www.dormy.com 

Avensia, den globala drivkraften för modern handel

Avensia är ett expertbolag inom digital handel med lösningar för e-handel, informationshantering och kundupplevelse samt tjänster inom retail-trender och digitala strategier. Genom att kombinera teknisk och strategisk expertis hjälper vi B2C- och B2B-kunder i Europa, Nordamerika och APAC att accelerera tillväxt och bli ännu mer framgångsrika i sin dagliga verksamhet. Vi utmanar ständigt oss själva och våra kunder för att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom modern handel.

Tillsammans definierar vi modern handel.

Avensia har 300 anställda på kontor i Lund (HK), Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Umeå, Chicago, Cebu, London and Oslo. Avensia AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/