Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Handel med Fortnox Internationals aktier inleds på NGM Nordic MTF

15:30 / 8 September 2011 Briox Press release

Fortnox International AB (publ) listas på NGM Nordic MTF med första handelsdag den 12 september under kortnamnet FINT MTF.

Fortnox International AB är ett fristående bolag som har rättigheterna att anpassa och sälja Fortnox ledande webbaserade affärssystem till mindre företag i Finland, Storbritannien, Tyskland och Polen. Fortnox International genomförde nyligen en nyemission som tillförde bolaget cirka 19 MSEK före emissionskostnader. Efter den genomförda emissionen har Fortnox International cirka 1 500 aktieägare.

- Listningen på NGM Nordic MTF är en av de delar som möjliggör vår expansion i de utvalda länderna i Europa. Genom att lista vår aktie får vi också en kvalitetsstämpel på företaget som kan gynna oss affärsmässigt, säger Jan Älmeby, VD för Fortnox International.

Fortnox Internationals aktie kommer att handlas på NGM Nordic MTF enligt nedan:

Listningsnamn: FORTNOX INTERNATIONAL Kortnamn: FINT MTF ISIN-nummer: SE0003815786 Instrument-id: U1A

 

För mer information, vänligen kontakta: Jan Älmeby, VD på Fortnox International AB (publ) Tel: 0708-37 32 55 jan.almeby@fortnoxinternational.se

 

Om Fortnox International Fortnox International AB är ett fristående bolag som har rättigheterna att anpassa och sälja Fortnox ledande webbaserade affärssystem till mindre företag i Finland, Storbritannien, Tyskland och Polen. Programutbudet omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och e-handel som nås via internet. Fortnox International bildades 2010 av Jan Älmeby som även är grundare av Fortnox AB och Scandinavian PC Systems (nuvarande Visma).