Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

FINT AB: Finlands sjöräddningssällskap tecknar avtal med Fortnox Oy

17:13 / 14 May 2014 Briox Press release

FINT AB´s dotterbolag i Finland, Fortnox Oy har inlett samarbete med Finlands Sjöräddningssällskap. Efter en genomgång av flera system har de valt Fortnox som sin systemleverantör, vilket vi är mycket stolta över. Sjöräddningssällskapet har omkring 65 medlemsorganisationer och ca 2 500 frivilliga arbetande medlemmar och cirka 18 000 medlemmar i organisationen.

De har fler än 150 båtar, som alla kommer att fakturera sina kunder i framtiden via Fortnox. Projekt bedöms pågå under hela 2014 och målet är att samtliga medlemsorganisationer ska ha börjat använda tjänsten i början av 2015.

 

För mer information vänligen kontakta:

FINT AB

Camilla Jarnemyr

CEO

Tel: 0763 45 41 14

Email: camilla.jarnemyr@fintab.se

Fortnox Oy

Santeri Pilkama

CEO

Email: santeri.pilkama@fortnox.fi

 

FINT i korthet FINT AB är ett fristående bolag som har licensrättigheterna att anpassa och sälja Fortnox AB:s ledande internetbaserade affärssystem till små-och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i Finland, Storbritannien, Tyskland och Polen. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnetlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

 

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/